Gl Landevej 48, Tornby, 9850 Hirtshals

Hyggelig lystejendom lige uden for Tornby byskilt

En landejendom, der ligger få hundrede meter fra byen - det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre finder I denne charmerende lystejendom lige uden for Tornby byskilt, og her venter jer en tolænget bygning og et godt anneks, der kan realisere drømmen om dyrehold, hjemmekontor, Bed & Breakfast eller noget helt fjerde.

Bygningerne ligger tilbagetrukket på den næsten 3.5 hektar store grund, og en grusbelagt vej leder jer op til gårdspladsens indbydende ankomstareal. Her præsenterer husene sig klassisk med hvid facade, flerfagsvinduer og mørkt tag. Gårdspladsen vender mod vest, så her kan solen nydes mange timer om dagen, hvis I da ikke smutter ud i den solrige have, der blandt andet byder på køkkenhave og drivhus. I forlængelse af haven ligger et særligt stemningsfuldt område med en lille sø omkranset af træer. Derudover består grunden af marker med løsdrift - perfekt til kvæg og islandske heste.

Den ene længe rummer en lade og en stald, som I kan indrette med båse til kvæg eller heste. Den anden længe indeholder boligen, hvis hjerte er et lyst og lækkert køkken-alrum. Invita-køkkenet står flot med hvide elementer og granitbordplade på kogeøen, og her er velvalgte løsninger som cooker vandhane, store skuffer og ovn i arbejdshøjde. En fransk dobbeltdør åbner til stuen, som har lysindfald fra to sider, og derudover finder I et vaskerum, et pænt badeværelse og to værelser, der suppleres af to disponible rum. Det 68 kvadratmeter store anneks er opført i 2007 og giver jer to værelser, et flisebadeværelse og et tekøkken.

Fra adressen er der under ti minutters gang til stationen og byens tilbud. Med andre ord findes daginstitution, skole, idrætshal og indkøbsmuligheder inden for overskuelig afstand.

Kombinationen af ejendommens størrelse, muligheder og beliggenhed er usædvanlig. Grib chancen, mens du har den og kontakt os for en fremvisning.