Karlsmindevej 124, Lendum, 9870 Sindal

Flot renoveret landejendom med stuehus, lejlighed samt 4,6 ha. og gode jagtforhold

ELLEGAARD:
Boligen er renoveret siden 2006 frem til i dag og står klar til indflytning. Her er alt hvad man kan ønske sig som en aktiv familie der holder af naturen og som bl.a. drømmer om: masser af plads, jagthytte/teenagebolig/gæstebolig/Bed and Breakfast/Airbnb, værksted, garage, maskinhus, lækker terrasse/have eller gårdsplads miljø der leder tankerne hen mod sydlandske himmelstrøg og naturligvis bor du her dejlig ugeneret og kan nyde naturen samt det omkringliggende landskab på 1. parket!
STUEHUSET:
Charmerende stuehus opført med pudset facade, mursten, sort ståltag og sprossede vinduer. Boligen opvarmes med pillefyr og er med gulvvarme i klinkerne. Stueplanet byder på god og rummelig entre med adgang til kontor, soveværelse, 2 værelser. Modsat stort køkken alrum i rigtig landkøkken stil og med tilknytning til hyggeligt tv hjørne med udgang til overdækket terrasse og flot kig til naturen. Fra køkken adgang til funktionelt bryggers og videre til badeværelse med bruseniche. 1. sal indeholder værelse, opholdsstue og kæmpeværelse eller evt. stue.
UDHUSE:
Disse finder du ikke mange magen til, da de fremstår utrolig velholdte og med mange anvendelsesmuligheder, som f.eks. hestehold.
JORDEN.
4,6 HA som ligger flot omkring ejendommen og derved giver en naturlig adgang fra ejendommen evt. med heste for øje.
OMRÅDET:
Få km. sydøst for Sindal finder du denne charmerende og flot renoveret ejendom. Drømmer du om fred og ro i skønne landlige omgivelser, hvor landskabet omkring ejendommen skal fremstå kuperet med dyrkede marker, skov og græsningsarealer osv. De landlige omgivelser er også rigt på dyreliv, hvilket giver nogle gode forhold til jagt. Så gør dig selv den tjeneste og kør ned for enden af vejen, stå ud af bilen og gå en tur omkring bygningerne og ud i naturen. Vend tilbage til gårdspladsen og reflekter over omgivelserne. Tror du nu, at du kunne tænke dig at bo her? Ja bestemt! Denne ejendom kunne være et meget godt bud på din nye bolig.