Ifversens Have 8, 9800 Hjørring

6 nye lækre rækkehuse under opførsel - solrigt beliggende i attraktivt villakvarter!

På en sidevej til en af Hjørrings mest attraktive villaveje og tæt på Hjørrings gamle bydel samt centrum, opføres 6 nye velindrettede rækkehuse. Eurodan-huse har i tæt samarbejde med sælger igangsat et boligprojekt, hvor ønsket har været at bruge disse fredlige og solrige omgivelser til at opføre 6 nye kvalitetsboliger med ydervægge i mursten fra Strøjer Tegl, sorte betontagsten og sorte træ/alu 3-lags lavenergiruder fra Velfac. Her får du en boligform som på bedste vis lever op til begrebet "easy living" med lavt energiforbrug, minimal af fremtidig vedligeholdelse og hyggelige små overkommelige haver kombineret med smukke lyse og velindrettede boliger, der alle byder på en perfekt og og fleksibel planløsning til nutidens og fremtidens boligbehov.

Boligerne er indrettet med velindrettet entré/bryggers. Veldisponeret badeværelse med bruseniche, bord-/skabsarrangement og væghængt toilet. Flot køkken med åben forbindelse til skønt alrum/opholdststue ud i et og hvor den gode rumfornemmelse forstærkes af lysindfaldet fra syd og hvide gipslofter. Soveværelse samt 2 gode værelser.

Boligerne bygges energirigtigt med bl.a. 400 mm. isolering i gulv, 550 mm. i loft og der er gulvvarme i alle rum med trådløse termostatfølere (Danfoss link og living connect). Nilan ventilationsanlæg. Der anvendes kvalitetsmaterialer såvel ude som inde. Af indvendige materialer kan nævnes gipslofter, hvide døre, klinkegulv i entré/bryggers, badeværelse og trægulv i alrum, opholdstue og soveværelse. Køkken og badeværelseselementer er fra SVANE.

Til hvert rækkehus bliver der en lille nem have og en carport med redskabsrum.

NB.: Forventet indflytning 12.12.2018.