Kystrenden 14, Lønstrup, 9800 Hjørring

Hyggeligt sommerhus med flot havudsigt!

Særdeles velbeliggende og lækker sommerhus beliggende i "Harrerenden" i hyggelige Lønstrup. Dette sommerhus ligger nær vandet og i gåafstand til Lønstrup by og med kun 10-15 min gåafstand til feriecenter Skallerup Seaside Ressort, der byder på et væld af aktiviteter for både store og små året rundet - "så her er der ikke noget der hedder dårligt vejr".

Sommerhuset er opført i 2008 af Sonnehuse og er på 42 velindrettet m2, helt uden spildplads og med flot havudsigt. Boligen fremtræder flot og velholdt og med gulvvarme i hele sommerhuset. Dejlig østvendt terrasse med funktionsdygtigt grovkøkken, samt naturligvis vestvendt terrasse med panoramaudsigt til vesterhavet.

Selve huset er indrettet med: entre med vaskemaskine/tørretumbler og adgang til badeværelse, soveværelse, værelse med 3 sengepladser. Endvidere køkken og stue ud i et med loft til kip og i stue brændeovn som et hyggeligt samlingspunkt når naturen raser udvendigt. I stuen er der adgang til hems og fra stue og spiseplads er der skøn havudsigt.

Sommerhuset er en del af I/S Harrerenden som et ud af 238 sommerhuse.