Kragestranden 6, 9850 Hirtshals

Norsk charme på ugeneret klitgrund ved Tornby Strand!

Dette sommerhus nåede kun lige at blive færdigbygget, før det i 1980 blev kåret som årets bedst indrettede fritidshus af boligmagasinet Bo Bedre. Huset er et norsk Bete Beitski-typehus med havkig, tre solbeskinnede terrassemiljøer og en fantastisk beliggenhed på en kuperet klitgrund ved Tornby Strand. Fritidsboligens særlige byggestil vidner om hvilke arkitekter, der står bag. Bete Beitski-hytter er nemlig bygget på pæle, hvilket skaber god ventilation og opbevaringsplads til brændestabler under huset.
Indenfor viser sig en spændende indretning med loft til kip, synlige bjælker, hemse og indbyggede hylder - og det hele toppes af utrolige lysindfald gennem horisontale vinduespartier. Rumfordelingen er meget hensigtsmæssig, og det får de 60 boligkvadratmeter til både at føles og syne større. I alt rummer boligen en spændende stue med brændeovn, et veludstyret køkken, et indbydende badeværelse og to soveværelser. Hertil kan I tilføje omkring fire sovepladser, som er fordelt på husets to hemse.
Såvel udhuset som det dobbeltsidede rækværk på ejendommens vestvendte træterrasse matcher boligen. Intet er overladt til tilfældighederne, og alt er af den højeste kvalitet. Det komplet isolerede udhus bliver et godt værksted, og husets terrasser er utrolig private og placeret, så I kan flytte rundt i takt med solens gang på himlen.
På grundens højeste punkt kan I nyde panoramaudsigten over vandet, og selvom udsynet er lidt mindre fra boligen, så er det stadig skønt. Grunden er 2.501 m2 stor, og da den mest af alt består af klitter, skal I slet ikke yde men blot nyde.
Det tager ikke mange minutter at gå ned til områdets brede sandstrand, hvor der om sommeren er livreddere, og hvor det er svært at komme til med bil. Hos Munch kan I spise dejlig mad og handle dagligvarer, og turen til Hirtshals tager ikke mange minutter i bil. Desuden ligger Skagen, Aalborg og Fårup Sommerland i en radius af 40 kilometer.
Skynd jer, hvis I vil have fat i dette arkitekttegnede sommerhus iægte norsk hyttestil - I får det ikke en bedre ramme til weekender og ferier end her.