Carinvej 9, Tornby, 9850 Hirtshals

Dejligt sommerhus med flot havudsigt!

Dejligt sommerhus med flot havudsigt!

OMRÅDET:
Fritidshus med havudsigt beliggende ved Tornby Strand, som afskærmes af marehalmsbevoksede klitter, så der altid er muligt at finde læ i en af klitternes gryder, hvilket gør klitlandskabet særdeles indbydende til picnic og vandreture. Stranden og Tornby Klitplantage er alt i alt med til at gøre området til et sandt slaraffenland for naturelskere store som små. Bag Tornby Strand ligger byen Tornby, hvor de nødvendige dagligvarebutikker findes. Ønsker man et større udvalg ligger Hjørring og havnebyen Hirtshals inden for 10 min. kørsel og byder bl.a. på shopping muligheder og diverse turist- og fritidsattraktioner.

SOMMERHUSET:
Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund i kuperet terræn. Til huset hører en stor, terrasse, hvor en del er overdækket, hvilket skaber de optimale sol- og læ forhold, samt god mulighed for benyttelse ud på de sene sommeraftener. Der er bl.a. udgang til den overdækkede terrasse fra husets stue.
Centralt i huset findes en varmepumpe samt brændeovn som indbyder til hygge og varme og dermed også gør fritidshuset særdeles anvendeligt i de kolde måneder.

INDRETNING:
Træ væggene og -lofterne samt de synlige bjælker skaber indvendigt en hyggelig stemning. God rummelig stue med plads til både sofa- og spisebordsarrangement, med store vinduespartier, som får lyset og den fantastiske natur helt ind i huset. Fra spiseafdelingen er der direkte adgang til husets lyse køkken. I stuehuset findes også et fint badeværelse med sauna samt et soveværelse, 2 værelser og 1. disp. rum (isoleret og anvendes i dag til opbevaring).