Nørrebro 18, 9881 Bindslev

Flotte erhvervs-/butikslokaler midt i Bindslev

Søger I en synlig placering til jeres kontor eller butik? Så kan disse flotte lokaler på Nørrebro 18 i Bindslev være noget for jer. Her venter jer et lyst butikslokale eller kontorlandskab samt gode personalefaciliteter og en attraktiv eksponeringsværdi lige midt i bybilledet.

I spotter hurtigt den nydelige, røde murstensejendom med den brede, grå sokkel, der lyser op på vejen. Jeres kommende lokaler ligger i stueplan med to store vinduespartier mod vejen, der sikrer jeres firmalogo eller produkter ses udefra. Til den ene side har I en virksomhed som nabo, mens resten af ejendommen er primært beboelse. Der er også adgang til et kælderrum og en gårdhave med plads til havemøbler, så kaffen og frokosten kan nydes i det fri. Jeres kunder vil desuden få nemt ved at finde en parkeringsplads, da de både kan holde langs vejen eller i gården.

I træder gennem døren til vindfanget, og derefter møder I som det første et lyst lokale, der både kan indrettes som et åbent kontormiljø, showroom eller måske en kombination af butik og klinik. Mulighederne er mange i dette rummelige lokale, hvor dagslyset strømmer ind fra vestvendte vinduespartier, der efterlader jer i øjenhøjde med forbipasserende.

Det store lokale munder ud i en mellemgang, der fører til et toilet, to separate kontorer samt et tredje kontor med smarte foldedøre til frokoststuen. Er I derfor mange, kan rummet indeholde flere spiseborde, mens det også kan lukkes af og skabe yderligere et separat kontor. Via frokoststuen bringes I videre til lageret, et teknikrum og til personalebadeværelset.

Med dette som jeres virksomhedsbase får I en god beliggenhed i en genkendelig ejendom centralt i Bindslev med gåafstand til flere af byens forretninger og grønne områder. Dette giver jer en unik placering, som både tilgodeser jeres kunder, gæster, samarbejdspartnere og ansatte. Der er tilmed kort afstand til Hjørring og Sindal.