Sct Olai Plads 6A, 9800 Hjørring

Multianvendelig ejendom med attraktiv beliggenhed og stor synlighed

Stor og rummelig butiks-/kontorejendom med handicapvenlig adgang og attraktiv beliggenhed samt god synlighed på Sct. Olai Plads. Ejendommen ligger lige op af Fakta og har bl.a. 400 gratis p-pladser lige foran døren. Her er særdeles optimale rammer for etablering af butik, showroom, restaurant eller udnytte lokaliteten til kontor, bank, forsikring osv.

Ejendommen er opført i 1967 og gennmgik i 1997 samt 2004 en total ombygning, således den i dag fremstår lys og indbydende med fast grundbelysning og flotte gulve. Ejendommen har tidligere været anvendt til bank, ejendomsmæglerbutik og senest kommunebutik for Hjørring kommune.

Stueplan der er på 366 kvm er indrettet med butiksområde/forkontor med store udstillingsvinduer, stort butiks/kontorområde, hvor der i midten er opbygget printerrum og møderum. Stort lyst mødelokale, kantine, garderobe og 2 toiletter.

På 1. salen er der indrettet storrums kontor/mødelokale, kontor, pænt nyere køkken og 2 toiletter. Kan nemt laves om til lejemål til bolig.

Kælderen er indrettet med stort disponibelt rum på 50 kvm, arkivrum i den gamle bankboks samt teknikrum.

Af "naboer" kan nævnes Fakta, Matas, Route 66, EDC-ejendomsmæglerne og Arbejdernes Landsbank.

Ifølge lokalplanen må området anvendes til bolig- og erhvervsformål som følgende: Butikker, kontorer, hoteller, restauranter, klinikker, pengeinstitutter, offentlige formål samt til lignende formål, som efter byrådets skøn naturligt hører til området.

Forhør evt. nærmere om leje af ejendommen.