Vandværksvej 36, 9800 Hjørring

Perfekte rammer for kombineret bolig og erhverv

I et roligt kvarter i Bagterp møder I denne grundmurede og arkitekttegnede ejendom, som på bedste vis kombinerer bolig og erhverv. Selve boligen byder på en god planløsning, som fordeler sig over en stor stue, et køkken-alrum, tre værelser, to badeværelser og et bryggers. Dertil kommer en fin have og terrassen mod syd.

Beliggenheden i Hjørring-bydelen Bagterp er god, og området byder på både industrikvarterer og villaveje. Derudover kan I se frem til den korte afstand til alle hverdagens nødvendigheder, og inden for en radius af bare én kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Endelig tager det kun et kvarter på cyklen til Hjørring Station og centrums rige udvalg af shoppingmuligheder og spisesteder.

Ejendommen er opført i 1990, og mens erhvervsdelen opvarmes via to varmepumper fra 2021, er hjemmet forsynet med et energivenligt, kondenserende oliefyr. I 2018 blev alle fuger omkring vinduer og døre udskiftet, og året efter blev det store af badeværelserne renoveret.

Indenfor i boligen begynder rundturen i den anseelige stue, hvor I straks vil bemærke det markante glasparti for enden, som nærmest udgør en lille udestue eller overdækket terrasse. Takket være stuens fornuftige størrelse kan I indrette med både sofasektionen og spiseafdelingen, og hertil supplerer køkken-alrummet, hvor der også er plads til et spisebord. Videre venter jer et velindrettet forældreafsnit bestående af et soveværelse med et indbygget skab og direkte adgang til et lækkert badeværelse med en bruseniche og et spabad. Dertil hører to værelser, et bryggers og et badeværelse med brus.

Erhvervsdelen rummer to værksteder, to gallerier og et kontor, så der er rig mulighed for at benytte de mange kvadratmeter lige efter jeres behov og drømme.

Haven er primært anlagt med græsarealer omgivet af høje træer, og så kan sommeren nydes under åben himmel på den sydvendte fliseterrasse.