Mere end blot en bolig!

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S ved vi godt, at boliger er mere end blot mursten og kvadratmeter. Vi ved, at boliger er hjem, der danner rammen om vores liv og hverdag. At det er her, vi skaber vores minder, og historier bliver til.

For de fleste mennesker er det derfor også en stor beslutning, uanset om man skal købe eller sælge bolig. Man er i færd med at ændre på det fundament, ens liv og hverdag hviler på. Det kræver nøje overvejelser - og ikke mindst god rådgivning.

Når vi sælger din bolig, er vi altid opmærksom på, at det ikke kun er mursten, vi sælger. Vi ved godt, at det er dine minder og din families historie, der er til salg. Det har vi stor respekt for og gør os derfor også stor umage med at sikre dig et godt salg og et hurtigt samt effektivt forløb.

Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S

Et 100% frit og lokalt forankret ejendomsmæglerfirma!

For dig som sælger betyder det, at du aldrig behøver være i tvivl om, hvis interesser vi tjener. Vi har nemlig frie hænder til at yde dig en uvildig og ærlig rådgivning.

Som et frit og lokalt forankret ejendomsmæglerfirma lever vi udelukkende af det, vi er bedst til, nemlig at sælge boliger. Vi har mange års erfaring med salg af alle former for boliger lige fra ejerlejligheder, sommerhuse, landejendomme, parcelhuse og villaer til liebhaveri og boliger i absolut særklasse.

Uanset om du køber eller sælger bolig, tilbyder vi kompetent og professionelt mæglerarbejde gennem alle bolighandlens mange faser. Hos os er faglighed, professionalisme og ærlighed nøgleord, og vi sætter en ære i den tætte dialog og det personlige engagement. Det er vores kunders garanti for en tryg bolighandel. Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 70 11 20 20 , www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S og dets ansatte ejendomsmæglere er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk. Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Samarbejdsaftaler:

  • Dansk Boligforsikring, Frida Forsikring
  • Suncharter
  • Spar Nord Bank A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

  • Dansk Boligforsikring, Frida Forsikring
  • Nordjyske, Børsen, Jyllandsposten
  • Spar Nord Bank A/S