Gammel Løkkensvej 4, 9800 Hjørring

Gedigen villa centralt i Hjørring

Nu kan du blive den næste ejer af denne gedigne villa, der er lækkert indrettet med materialevalg fra øverste hylde og byder på masser af plads til børnefamilien. I 2010 blev huset opført af en murermester til sig selv, så kvaliteten er i top. Med til ejendommen hører også en lukket have samt hyggelige terrasser, hvor familien kan slappe af under åben himmel. Og fra den stille villavej er der kun en kort spadseretur til de hyggelige, brolagte gader i Hjørrings centrum.

Villaen rummer stueetagen, førstesalen samt en kælder, hvoraf en del er godkendt til beboelse - i alt 187 boligkvadratmeter. Og planløsningen fungerer rigtig godt. Stueetagen er indrettet med et badeværelse samt et kontor med adgang fra entréen, og resten af etagen rummer et stort opholdsområde med et køkken-alrum og en stue adskilt af franske døre. En stilfuld kombination af træ- og flisegulve skaber en behagelig atmosfære, som fuldendes af brændeovnens varme.

Førstesalen har fritlagte bjælker og er indrettet med to børneværelser og et soveværelse, der har privat påklædningsværelse. Etagen rummer ligeledes et badeværelse samt en møblérbar repos, som har udgang til en altan. Kælderen er indrettet med bryggers, badeværelse og et værelse - en perfekt teenageafdeling. Ligeledes har etagen et depotrum samt en integreret garage.

Omkring villaen smyger sig et stort terrassemiljø, hvor solens stråler kan nydes fra morgen til aften. Og familiens yngste kan lege og spille bold på plænen i den lukkede have.

Fra adressen er der 500 meter til nærmeste supermarked, og både skole og gymnasium nås hurtigt på cykel. Samtidig ligger alle mulighederne i Hjørrings centrum kun en kort spadseretur fra hoveddøren.

Her får du med andre ord en gedigen villa med have centralt i Hjørring. Kontakt os for mere information.