Ugiltvej 950, Lørslev, 9800 Hjørring

Hestejendom med stor ridehal tæt på Hjørring

Ønsker I at bo på nær Hjørring, hvor der er masser af plads til heste? Så skal l se nærmere på denne fine hesteejendom. Her får I et hyggeligt og charmerende stuehus, et udhus, en rummelig stald med direkte adgang til en ridehal.

Stuehusets planløsning råder over et køkken med skakternet gulv og rigeligt med opbevaringsplads bag elementerne i træ. Herfra får I adgang til spisestuen med plankegulve og et herligt lysindfald. De to stuer en suite har en dejlig atmosfære med rum til at arrangere bløde og komfortable møbler til afslappende stunder. I stueplan finder I ydermere et værelse, som har adgang til et badeværelse med brus. Første sal byder på diverse disponible rum samt et uudnyttet loftrum med mange muligheder.

I stald og lade udbygningerne finder I i alt 21 hestebokse, to løsdrifter med direkte udgang til markerne. Der er desuden fra laden direkte adgang til ridehallen (42m x 22m udvendigt) mål. Udenfor kan hestene gå frit på de omkringliggende marker, hvor der tilmed også er sat læskure op til hestene. Der kan endvidere nævnes at der er etableret ridebane (20m x 60m) og roundpen.

I 2023 blev der installeret solceller på taget af udhuset, som rummer en garage, et værksted, disponible rum samt et teknikrum.

Alle facader ind mod gårdsiden er sandblæst og pudset med indfarvet, hvid murerpuds i 2023, ligesom indkørslen og gårdspladsen er blevet anlagt på ny med granitskærver over det hele.

I bosætter jer i landlige omgivelser nær Hjørring og motorvejen dertil. Derudover har I under to kilometer til hverdagens bekvemmeligheder i form af skole og daginstitution i Lørslev.