Alstrupvej 115, Alstrup, 9700 Brønderslev

Arkitektonisk flot landejendom i naturskønne omgivelser nær Saltum

Drømmen om et stort hjem med plads til hele familien kan realiseres på bedste vis med denne landejendom nær Saltum. Glæd jer til en soveafdeling på førstesalen og et opholdsmiljø i stueetagen, der sikrer jer både privatliv og samvær. Endelig er beliggenheden pragtfuld, hvis I vil bo nær naturen og samtidig have hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde.

Ejendommen fra 1902 præsenterer sig arkitektonisk flot med en pudset facade, et stråtag og to tårne med spir. I 2008 er huset renoveret med respekt for den oprindelige stil, ligesom der er gedigne materialer såsom mahognigulve og skakternede granitgulve. Oveni er der en ladebygning samt en udbygning med værksted, lade og disponible rum. Desuden har den ene længe et ståltag og stålspær.

I bydes velkommen i en imponerende, højloftet hall, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er de tre stuer en suite, som fremtræder lette og indbydende med skønne lysindfald. Tilmed får I en havestue med udgang til haven, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Det store spisekøkken samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et kontor, et bryggers og et toilet. Desuden er der gulvvarme i størstedelen af stueetagen.

Førstesalen har tre værelser, hvoraf ét har eget walk-in-closet, mens de to øvrige har udgang til en stor tagterrasse. Endelig er der badeværelset med bruseniche, spabad og gulvvarme.

Udenfor venter en dejlig grund med mange grantræer, et gårdmiljø og en terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus understreges de naturskønne omgivelser af den gode beliggenhed ud til markerne.

Den står på landlig idyl og smuk natur, og samtidig tager det ti minutter at køre til Saltum med indkøb, skole, daginstitution og sportshal. Endelig fører bilen jer let til Saltum Strand, Blokhus og Brønderslev.