Løkkensvej 736, Sdr Rubjerg, 9480 Løkken

"Løkkens Vejkro" multianvendelig ejendom nær Løkken og Lønstrup

Smuk og løbende istandsat ejendom udbydes nu til salg. Ejendommen er tidligere drevet som et landsdelens mest anerkendte spisesteder og de ældste bygninger dateres tilbage til år 1899. Bygningerne er løbende moderniseret med respekt for den oprindelige arkitektur og det samme kan siges om tilbygningen fra 2008. Her er restaurations-/fest- og mødelokaler med plads til op mod 260 spisende gæster.

Restaurantlokalerne er indrettet med gulvtæpper, høje paneler og glatte gipslofter. Til kroen hører et stort restaurationskøkken med lagerrum, to kølerum samt fryserum og et velfærdsafsnit. Kroen råder over 9 værelser, hvoraf fem af disse har udgang til terrasse. Alle værelserne har eget bad og toilet. Værelserne har to til tre sengepladser med plads til ekstra opredning. Ejendommen rummer også en flot moderniseret lejlighed til beboelse.

Boligen er en stor 5-værelses lejlighed på 239 m2. Den er flot istandsat med hvidpigmenterede plankegulve, nyere hvidt køkken med fyldningslåger. Køkkenet er i åben forbindelse med en stor stue, hvorfra der udgang til skøn tagterrasse. Der er ligeledes 2 gode værelser samt et stort soveværelse med adgang til Walk-in closet og yderligere et værelse/kontor. Gæstetoilet samt badeværelse med bruseniche.

Ejendommen er med sine fleksible planløsning særdeles velegnet til at undergå en ombygning og ændre anvendelse til andre former for liberalt erhverv eller huse bolig til flere generationer under samme tag mm. Eksempelvis kan dele af restaurationslokalerne omdannes til værelser, ferielejligheder, kontorer, butikslokaler mm.

Ønsker du at drive din egen restaurant og blive herre i eget hus, får du udover hyggelige og perfekte restaurations-/selskabslokaler også en kæmpe mulighed for at udnytte det potentiale, der ligger i at optimere driften på overnatninger, som supplement til restaurationsdriften.

Med kun få minutters kørsel til Vesterhavet, Lønstrup, Løkken og Hjørring samt et hav af seværdigheder og attraktioner i nærområdet, er Løkkens Vejkro yderst attraktivt beliggende lige ud til turisternes hovedfærdselsåre på Løkkensvej.

Løkkens Vejkro er beliggende i den lille landsby Sdr. Rubjerg, som ligger midt imellem Løkken og Hjørring. Ejendommen er beliggende på Løkkensvej, som er hovedvejen der forbinder Hjørring og Løkken. Kroen passeres derfor af en masse turister året rundt..

Løkken tiltrækker hvert år mange tusinde turister, som nyder godt af den fine badestrand med de karakteristiske badehuse. Byen huser en masse sommerbutikker, museer, gallerier og øvrige seværdigheder som turisterne kan fornøje sig med. Har man lyst til at trække sig lidt tilbage fra byens livlige gader, har kroen her en glimrende beliggenhed i rolige, landlige omgivelser med mindre end 10 minutters kørsel til byen.