Lollandsgade 9, 9800 Hjørring

Ejendom med bolig og erhverv centralt i Hjørring

På en helt central og synlig placering tæt på gågaden og banegården i Hjørring ligger denne spændende ejendom, som byder på en stor erhvervsdel i stueplan (ledig til ny ejer) samt en renoveret og rummelig lejlighed på første sal der lejes ud til kr. 6.500 pr. måned. Den charmerende bygning er iøjefaldende og kendt af mange, da den blev opført af Frelsens hær i 1906, hvilket teksten på den karakteristiske frontispice også vidner om. Velkommen til.

Beliggenheden midt i Hjørring giver klare fordele i forhold til at drive erhverv fra adressen, hvad end I drømmer om at anvende lokalerne til en butik eller liberalt erhverv. Der er gåafstand til banegården, og den lange gågade og Metropol ShoppingCenter ligger få skridt fra ejendommen. Den centrale beliggenhed vil I også værdsætte som ejer af lejligheden, og der er ligeledes gåafstand til dagligvareindkøb, skole og daginstitution.

Den præsentable ejendom er flot opført med et mansardtag, hvidsprossede vinduer og en rød murstensfacade, hvor hjørnerne prydes med kvaderpuds. I 2018 er begge etager renoveret, og mens lejligheden fik skiftet både gulve, vinduer og køkken, blev erhvervsdelen forsynet med Troldtekt-loft, en branddør, opdaterede elinstallationer samt udskiftning af gulvet i mødelokalet.

I stueetagen udfolder erhvervsdelen (ledig til ny ejer) sig med et anseeligt lokale, et kontor, et lille disponibelt rum og et toilet. Lejligheden, der udlejes til kr. 6.500 pr. måned, rummer en stor stue, der let lader sig indrette med en afslappende sofasektion såvel som en spiseafdeling med plads til gæster. Herfra er der videre forbindelse til køkkenet, som er nydeligt udført med hvide elementer. Dertil kommer tre rummelige værelser, hvor det er værd at bemærke det dejlige lysindfald gennem de småsprossede ruder. Via en lille gang med rum til vaskefaciliteterne tilgår I badeværelset med brus. I får desuden et uudnyttet loftrum med mange muligheder.

Har I fået lyst til at se eller høre mere? Så kontakt os allerede i dag.