Åstrupvej 79A, 9800 Hjørring

Elegant tofamilieshus med mange anvendelsesmuligheder!

Dette mageløse tofamilieshus har mange forcer - og med nøgleord som en praktisk indretning, gedigne materialer og en attraktiv beliggenhed nær de smukke, grønne områder ved Skt. Knuds Kilde i Hjørring får I fortrinlige rammer her.

Villaen rummer tre anvendelsesmuligheder: I kan enten bo i den selv, anvende den som udlejningsejendom med to lejligheder, eller vælge at flytte ind i den ene etage og udleje den anden, således at I kan bo billigt.

På en stille villavej møder I denne yderst elegante ejendom fra 1924, hvis vandskurede facade komplementeres af et sortglaseret tegltag samt smukke mahognivinduer og karnap zinktag. I 2003 og 2007 blev huset gennemrestaureret med respekt for den indelige stil. Tilknyttet matriklen er også to flotte buede carporte med zinkstern og dybsort tagpap.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over halvandet plan, mens kælderen råder over et disponibelt rum, et depot og to vaskerum. I stueplan bydes I velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Husets trumfkort er den indbydende stue med herskabelig charme i form af klassiske stuk og loftsroset samt en karnap. Invita-køkkenet er udstyret med rigelig skabsplads, en smart kogeø med spotlys under kogeøens sokkel + i og under glasoverskabe og flere hvidevarer fra Miele, heriblandt en ovn i ergonomisk højde. Stjernehimmels spot i køkken, bad og karnaps loft. Videre er der et værelse samt et badeværelse med bruseniche, gulvvarme og et Invita-skabsmodul. 1. salen har et vinkelkøkken og en dejlig stue med loft til kip, hvor begge tilføjes ekstra charme i form af de hyggelige kvistpartier. Afslutningsvis får I to værelser og et badeværelse med plads til en tørretumbler. Udenfor venter et flot, arkitektonisk haveanlæg med herregårdssten samt granit- og mamorskærver, der er så nem at vedligeholde, at I blot kan nyde udendørslivet på én af de tre skønne terrasser.

Beliggenheden er pragtfuld med Metropol Shoppingcenter, den hyggelige gågade, indkøb, daginstitution, skov og idrætshal indenfor en radius af to kilometer. Afslutningsvis er der hurtig adgang til bus, togstation og motorvej.

Kom og oplev boligen!