JERUPVEJ 600,

9870 SINDAL

Boligtype: Landejendom / Specialejendom
Beskrivelse: Liebhaveri
Kontantpris:
Udbetaling: 225.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 21.265
Netto ekskl. ejerudg.: 17.318
Ejerudgift pr. md.: 2.502
Beliggenhedsby: Mosbjerg
Boligareal: 203 m²
Grundareal: 34,5045 ha
Antal plan: 2
Kælder: 16 m²
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1908
Ombygningsår: 1977
Energimærke: F
SOLGT
Thomas Risager
THOMAS RISAGER Ejendomsmægler & valuar, MDE thomas@thomas-risager.dk
Nørregade 29 9800 Hjørring 87538700

Sagsnr. LB90208

Unik ejendom i den smukkeste natur!

BELIGGENHED:
Super spændende ejendom beliggende centralt i Vendsyssel med kort afstand til Frederikshavn, Hjørring, Sindal og kun 45 min. kørsel til Ålborg.
Endvidere kun ca. 1,5 km. til god Dagli' Brugs samt ca. 2 km. til friskolen i Mosbjerg.
 
"KABBELHEDE":
Flot ejendom beliggende lige nord for det store skønne skov- og naturområde - Tolne Skov. Ejendommens jordtilliggende er på 34 ha, fordelt på 12,5 ha agerjord (bortforpagtet på årskontrakt) og den resterende del er smukke slugter og ca. 20 ha charmerende skov med vekslende beplantning med Nobilis, Østrigsk fyr, Eg, Sitka, blandet løv m.m. Her bydes på prægtige naturoplevelser året rundt og ideelle rammer for den kræsne jæger med en stærk vildtbestand - især skal nævnes kontinuerligt strejf af dådyr og krondyr. Dejligt stuehus samt et stærkt og multianvendeligt bygningssæt, der idag bl.a. er indrettet til jagtstue, gildesal, værksted m.m. Ejendommen kan osse med etablering af hestebokse laves til en spændende hesteejendom, idet de store naturområder omkring ejendommen indbyder til lange ridt i spændende terræn.
 
STUEHUSET:
Hyggeligt og velholdt stuehus, der i stueplan byder på et dejligt og velindrettet køkken med spiseplads og åben forbindelse til skøn Tv-stue med brændeovn. Via dobbelt franskdør træder du fra tv-stuen ind i den flotte opholdsstue med gode møbleringsmuligheder og udgang til herlig vestvendt træterrasse. Endvidere bryggers med trappe til 1. salen samt entré med adgang til dejligt badeværelse med bruseniche. På 1. salen vil en ny ejer forventeligt sætte sit eget præg. Denne etage byder idag på på 2 mindre værelser, badeværelse med badekar, stort værelse samt soveværelse med loft til kip og udgang til nordvendt svalegang.
 
KONKLUSION:
En helt igennem unik liebhaverejendom beliggende i skøn og uforstyrret natur.

Læs hele beskrivelsen ▾

Nyheder